Det är jag som är Nanna, välkommen till min blogg

Hej,

Mitt namn är Nanna och det här är min blogg.

I den här bloggen berättar jag om alla mina historier och intressant läsning kring mat och matlagning.

Här kommer jag att presentera spännande recept, tips i köket men också presentationer kring diverse köksutrustning och maskiner som kan vara användbara i matlagningen.

Jag har brunnit för matlagning enda sedan liten ålder och har en kockutbildning i min ryggsäck. Jag har spenderat flera år inom restaurangverksamhet, främst som kock. Idag arbetar jag som frilanskock där jag anordnar catering men också matlagning till privata fester. Med min yrke så jobbar jag intensivt i perioder medans andra perioder så är det väldigt lugnt och det är då jag utvecklar mina kunskaper.

Mitt matlagningsliv handlar om att utvecklas som kock, få mer kunskap om råvaror och matlagning. Därför gillar jag att resa och du kan eventuellt stöta på ett och annat inlägg där jag är ute i världen och reser för att upptäcka nya kök och möjligheter.